T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
DİYARBAKIR / BAĞLAR - Yemişalan Ortaokulu

YEMİŞALAN ORTAOKULU TEMİZLİK MALZEMESİ ALIM İLANI

YEMİŞALAN ORTAOKULU 11 KALEM TEMİZLİK MALZEMESİ ALIM İLANI

 

YEMİŞALAN ORTAOKULU 11 KALEM TEMİZLİK MALZEMESİ ALIM İLANI

Okulumuza 11 kalem temizlik malzemesi alımı yapılacak olup EKAP ilan numarası 23DT1434483 'tür.

TEMİZLİK, AMBALAJ MALZEMELERİNE İLİŞKİN İDARİ VE TEKNİK ŞARTNAME

Tanımlar:

MADDE 1 – (1) Bu Şartnamenin uygulanmasında, 4734 sayılı Kamu İhale Kanununda ve diğer ihale mevzuatında yer alan tanımların yanında;

a)   Teklif Mektupları ihalenin yapılacağı 11.12.2023 günü saat 10.00 kadar Kapalı ihale teklif mektupları olarak İhalenin yapıldığı Yemişalan Ortaokulu Resmi adresi olan (Batı Çanakcı Mahallesi Yemişalan Küme Evleri Yemişalan İlkokulu Bağlar DİYARBAKIR) bulunduğu idareye teslim edilecektir. E- POSTA veya diğer yollar ile gönderilen zarf(kapalı ihale teklif mektupları) açık zarflar(kapalı ihale teklif mektupları) ile zamanında teslim edilmeyen kapalı ihale teklif mektupları, ihale komisyonunca dikkate alınmayacaktır.

 

b)   Muayene ve Kabul Komisyonu:   Mal Alımları Denetim Muayene ve Kabul İşlemlerine Dair Yönetmeliğin 6 ncı maddesinde tanımlanan ve aynı yönetmeliğin 7. maddesindeki yetkileri kullanmak üzere işlerin muayene ve kabul işlemlerini yapmak üzere İdare tarafından görevlendirilmiş en az 3 (üç) kişiden oluşturulan komisyonu ifade eder.

                 Mal teslimi, denetim, muayene ve kabul işlemleri

 (1) İdarenin gerekli gördüğü durumlarda ürünler muayene için ilgili laboratuvara gönderilecektir. Gönderim ve analiz ücreti Yüklenici tarafından karşılanacaktır. Analiz sonuçlarında mal veya malzemenin şartnamede belirtilen esaslara uygun olmadığının belirlenmesi durumunda parti reddedilecek ve varsa sözleşmede belirtilen cezai şart uygulanacaktır.

 (2) Bu şartnamede yazılı olmayan hususlar için ile ilgili TSE/TSEK standartları uygulanacaktır.

(3) Yukarıda belirtilen hususlara uygun olarak her hafta teslim edilen mal ve malzemeler Mal Alımları Denetim Muayene ve Kabul İşlemlerine Dair Yönetmeliğe göre oluşturulacak Muayene ve Kabul Komisyonu tarafından kontrol edilerek kısmi kabul işlemi gerçekleştirilecektir.

(3) Ürünler komisyon gözetiminde alınmış olup , teknik şartnameye uygun olmayan hiç bir ürün kabul edilmeyecektir, muayene komisyonu kararı neticesinde uygun olmayan hiç bir ürün alınmayacaktır. Nakliye ve sigorta ilgili firmaya ait olacaktır kaşesiz teknik şartname değerlindirme dışı bırakılacaktır. Ürünlerin TSE ISO 9001 İSO 14000 ürün güvenlik formu noter tasdikli güncel bayii yetki belgesi ibraz edilecektir

 İhaleye ait teknik hususlar

MADDE 2 – (1) Teslim edilecek malzemeler birinci sınıf malzeme olacaktır. Bu ihale kapsamında mal ve malzemelere ilişkin teknik özellikler aşağıda ayrıntılı olarak belirtilmiştir.

                   (2) Teknik özellikleri belirtilen madde ve malzemelere aynen uyulacaktır. Teknik özellikleri belirtilmeyen malzemeler ise ilgili mevzuatı gereğince Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığından, Sağlık Bakanlığından, Belediyelerden veya Valiliklerden onay alınan işletmelerde üretilmiş, TSE Standartlarına uygun, piyasada satılan en iyi kalitedeki ürünlerden olmalı ve  üzerinde; üretici bilgileri, üretim-son tüketim tarihi ile parti-seri numarası bulunmalıdır.

            (3) Ürünler komisyon gözetiminde alınmıp , teknik şartnameye uygun olmayan hiç bir ürün kabul edilmeyecektir, muayene komisyonu kararı neticesinde uygun olmayan hiç bir ürün alınmayacaktır. Nakliye ve sigorta ilgili firmaya ait olacaktır kaşesiz teknik şartname değerlindirme dışı bırakılacaktır. Ürünlerin TSE ISO 9001 İSO 14000 ürün güvenlik formu noter tasdikli güncel bayii yetki belgesi ibraz edilecektir

 

TEMİZLİK-AMBALAJ    MALZEMELERİNİN  MİKTAR VE ÖZELLİKLERİ

         

1.ISLAK MENDİL: Ham maddesi nonwoven propilenden üretilmiş olmalı her bir üründe 3*52 adet bulunmalıdır. Etil alkol, paraben, SLES, SLS ve boya içermemeli.

2. Z KATLAMALI HAVLU PEÇETE

Ürün %100 selülozdan imal edilmiş içerisinde geri dönüşüm mamulü bulunmayacak, yumuşak dokulu suda erime özelliği bulunacaktır. Kat Adedi: 2 , paket İçi Adet: 200 ,Yaprak Eni: 22,50 cm, Yaprak Boyu: 24 cm, Yaprak Ağırlığı 18gr. ,Koli İçi Adet: 12, TSE ISO 9001 ISO 14001 ile belgelendirilmiş olacaktır.

3.YOĞUN KIVAMLI ÇAMAŞIT SUYU: Ürün 3,2 Lt ambalaj içinde kapağında emliyet kiliti olacak paketlerle satılmalıdır. Ürün Ph 11.5-13,5 ve etkin ağartma için uygun olmalıdır. Yoğun kıvamlı, berrak ve hoş kokulu olmalıdır.

4. RULO HAVLU PECETE: 21.5x12 cm. boyutlarında %100 selülozdan üretilmiş olup yaprak sayısı<85 adet olmalıdır. Çift katlı yüksek emici özelliği bulunmalıdır.  1 koli içerisinde en az <24 rulo bulunmalıdır

5. Metal Rulo Havluluk : Duvar tipi duvara montaj aparatlı paslanmayan metalden üretilmiş olmalı Rulo havlu peçeteye uygun olmalıdır.

 

6.JUMBO ÇÖP POŞETİ RULO 80x110  600 GR 10LU PKT 

Jumbo Boy Çöp Torbası :80x110 cm. boyutlarında siyak renkli çift dikişli koli içi adedi (10x20)  100mikron her bir rulo en az 600gr. gelecek şekilde sızdırmaz özellikte olmalıdır.

TSE EN 13592 belgesine sahip olmalıdır.

 

7. ORTA BOY CÖP POŞETİ 20’li Paket:  55x60cm boyutlarında en az 13 mikron kalınlığa sahip olmalı. Her rulo da 20 adet çöp torbası bulunmalı minimum 80 gr gelmelidir.

8. Çift Kovalı Temizlik Arabası:Sıkma Pres aparatı dahil çift kovalı 4 adet dayanıklı ve sessiz tekerleğe sahip paslanmaz metalden iskelete sahip olmalıdır. Her bir kovası en az 20 litre kapasiteye sahip olmalıdır.

9. LATEKS ELDİVEN:  Lateks malzemeden imal, pudralı büyük beden olmalıdır. Her pakette 100 adet eldiven bulunmalıdır. Sok kullanım tarihine en az 4 yıl kalan yeni ürün olmalıdır.

10. SAPLI TEMİZLİK FIRÇASI: En az 120 cm ahşap saplı , fırçası yer süpürmeye uygun düz yüzeyli olmalıdır. Fırça kılları kaliteli plastikten imal olmalıdır.

11. TUVALET KAĞIDI :Ürün %100 selülozdan imal edilmiş içerisinde geri dönüşüm mamulü bulunmayacak yumuşak dokulu suda erime özelliği bulunacaktır. Kat Adedi: 3, Paket İçi Adet: 32, Yaprak Eni: 9,6 cm, Yaprak Boyu: 12,3 cm, Yaprak Uzunluğu: 18,45 m, Rulo Yaprak Adedi: 150, Koli Brüt Kg: 7,594 kg, TSE ISO 9001 ISO 14001 ile belgelendirilmiş olacaktır.

 Teklif Mektubu İçin Tıklayınız... meb_iys_dosyalar/21/15/757526/dosyalar/2023_12/07104241_ortaokultemizlikfiyatteklifi.pdf

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 07.12.2023 - Güncelleme: 07.12.2023 10:42 - Görüntülenme: 229
  Beğen | 0  kişi beğendi