T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
DİYARBAKIR / BAĞLAR - Yemişalan Ortaokulu

YEMİŞALAN ORTAOKULU KIRTASİYE MALZEMESİ ALIM İLANI

YEMİŞALAN ORTAOKULU 23 KALEM KIRTASİYE MALZEMESİ ALIM İLANI

Okulumuza 23 kalem kırtasiye malzemesi alımı yapılacak olup EKAP ilan numarası 23DT1414489 'dur.

KIRTASİYE MALZEMELERİNE İLİŞKİN İDARİ VE TEKNİK ŞARTNAME

Tanımlar:

MADDE 1 – (1) Bu Şartnamenin uygulanmasında, 4734 sayılı Kamu İhale Kanununda ve diğer ihale mevzuatında yer alan tanımların yanında;

     Teklif Mektupları ihalenin yapılacağı 8/12/2023 günü saat 11.30 kadar Yemişalan İlkokulunun adresine (Batı Çanakçı Mahallesi Yemişalan Küme Evleri Yemişalan ortaokulu Bağlar DİYARBAKIR) idareye teklifler kapalı zarf içinde elden teslim edilecektir. E-mail ile gönderilen teklifler dikkate alınmayacaktır.

 

a)   Muayene ve Kabul Komisyonu:   Mal Alımları Denetim Muayene ve Kabul İşlemlerine Dair Yönetmeliğin 6 ncı maddesinde tanımlanan ve aynı yönetmeliğin 7. maddesindeki yetkileri kullanmak üzere işlerin muayene ve kabul işlemlerini yapmak üzere İdare tarafından görevlendirilmiş en az 3 (üç) kişiden oluşturulan komisyonu ifade eder.

                 Mal teslimi, denetim, muayene ve kabul işlemleri

 (1) İdarenin gerekli gördüğü durumlarda ürünler muayene için ilgili laboratuvara gönderilecektir. Gönderim ve analiz ücreti Yüklenici tarafından karşılanacaktır. Analiz sonuçlarında mal veya malzemenin şartnamede belirtilen esaslara uygun olmadığının belirlenmesi durumunda parti reddedilecek ve varsa sözleşmede belirtilen cezai şart uygulanacaktır.

 (2) Bu şartnamede yazılı olmayan hususlar için ile ilgili TSE/TSEK standartları uygulanacaktır.

(3) Yukarıda belirtilen hususlara uygun olarak her hafta teslim edilen mal ve malzemeler Mal Alımları Denetim Muayene ve Kabul İşlemlerine Dair Yönetmeliğe göre oluşturulacak Muayene ve Kabul Komisyonu tarafından kontrol edilerek kısmi kabul işlemi gerçekleştirilecektir.

(3) Ürünler komisyon gözetiminde alınmış olup, teknik şartnameye uygun olmayan hiç bir ürün kabul edilmeyecektir, muayene komisyonu kararı neticesinde uygun olmayan hiç bir ürün alınmayacaktır. Nakliye ve sigorta ilgili firmaya ait olacaktır kaşesiz teknik şartname değerlendirme dışı bırakılacaktır. Ürünlerin TSE ISO 9001 İSO 14000 ürün güvenlik formu noter tasdikli güncel bayii yetki belgesi ibraz edilecektir

 İhaleye ait teknik hususlar

MADDE 2 – (1) Teslim edilecek malzemeler birinci sınıf malzeme olacaktır. Bu ihale kapsamında mal ve malzemelere ilişkin teknik özellikler aşağıda ayrıntılı olarak belirtilmiştir.

                   (2) Teknik özellikleri belirtilen madde ve malzemelere aynen uyulacaktır. Teknik özellikleri belirtilmeyen malzemeler ise ilgili mevzuatı gereğince Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığından, Sağlık Bakanlığından, Belediyelerden veya Valiliklerden onay alınan işletmelerde üretilmiş, TSE Standartlarına uygun, piyasada satılan en iyi kalitedeki ürünlerden olmalı ve  üzerinde; üretici bilgileri, üretim-son tüketim tarihi ile parti-seri numarası bulunmalıdır.

            (3) Ürünler komisyon gözetiminde alınıp , teknik şartnameye uygun olmayan hiç bir ürün kabul edilmeyecektir, muayene komisyonu kararı neticesinde uygun olmayan hiç bir ürün alınmayacaktır. Nakliye ve sigorta ilgili firmaya ait olacaktır kaşesiz teknik şartname değerlendirme dışı bırakılacaktır. Ürünlerin TSE ISO 9001 İSO 14000 ürün güvenlik formu noter tasdikli güncel bayii yetki belgesi ibraz edilecektir

 

KIRTASİYE  MALZEMELERİNİN  MİKTAR VE ÖZELLİKLERİ

          1. TK 350 TONER : Baskı Kapasitesi: Sayfanın %5 yoğunluk oranına göre 15.000 sayfa yazdırır. Depolama Isısı:-20 ile -40 derece arasındadır. Depolama Nemi:% 10-90 Bağlı nem oranı vardır. Çalışma Isısı Aralığı: 10 ile -32,5 derece aralığındadır. Ürünler havalı poşetleri açılmamış , kapalı kutu şeklinde teslim edilir.

2.FOTOKOPİ KAĞITI: 1 Kağıtlar 1.sınıf hamur kağıttan 80gr ağırlığında 210 mm x 297 mm olmalıdır. Her paket içinde 500 1.sınıf hamur kâğıdı adet olmalıdır. Kağıtların köşe açıları 90 derece olmalıdır. Mürekkebi dağıtmamalıdır. Çift yüz baskılarda problem yaşatmamalıdır. Saf beyaz renkte olmalıdır. Ambalajlardaki kağıtlar arasında gözle far edilebilir derecede beyazlık farklılıkları olmamalıdır. Kağıtlar arasında ince/kalın gibi farklılıklar olmamalıdır. Fotokopi kağıtlarında toz, kir, leke, benek, yırtık, delik, kırışıklık, buruşukluk, katlanma, kıvrılma, potlaşma, birbirine yapışma, rutubetlenme vb. kusurlar bulunmayacaktır. Fotokopi ve kağıtları ve ambalajlarında görünüş ve kullanışlığını etkileyecek diğer yapı, malzeme ve işçilik kusurları bulunmayacaktır. Fotokopi kağıtları %100 beyazlatılmış kimyasal selülozdan üretilmiş olacak, geri kazanılmış kağıt elyafı ile mekaniksel odun hamuru ihtiva etmeyecektir.. İsteklilerden tekliflere ait numune istenecek olup, değerlendirme teknik şartname ve numuneye göre yapılacaktır. Okul İdaresi tarafından gösterilen depolara A4 fotokopi kağıtlarını indirmek zorundadır.

            3. SIVI DAKSİL: 20 ml şişelenmiş, kapağa monte düzeltme fırçası olmalı. Çabuk kuruyan ve piyasada satılan kaliteli ürünlerden olmalıdır.

            4. TÜKENMEZ KALEM: 1 mm uçlu , yumuşak yazım kabiliyeti olan mavi renkte olmalıdır.  En az 1500 mt yazı yazılabilecek özellikte imal edilmiş olmalıdır.

            5. KURS DEFTERİ: Yoklama ve kazanım sayfaları ayrı ayrı belirtilmiş mavi kapaklı olmalıdır. En az 46 sayfadan oluşmalıdır. Tam beyaz sayfalara sahip olmaldır.

            6. NÖBET DEFTERİ: Suni deri kaplı en az 100 yaprak 200 sayfadan oluşmalıdır. Ön kapağında öğretmen nöbet defteri ibaresi yer almalıdır. Tam beyaz dayanıklı sayfalardan oluşmalıdır.

            7. SINIF DEFTERİ: Piyasada satılan kaliteli sınıf defterlerinden olmalı ve ön arka kapağı plastik olmalıdır. A4 kağıdı boyutunda ve takvimli olmalıdır. 4 adet ortaokul için en az 8 dersli , 4 adet ilkokul için en az 7 dersli 1 adet anasınıfı için en az 6 dersli olmalıdır.

            8. TOPLU İĞNE (250 GR):  Paslanmaz nikel malzemeden imal en az 28mm boyutunda olmalı bir pakette 250 gr toplu iğne bulunmalıdır.

            9. KOLİ BANDI (100 Mt): Yapışma özelliği kuvvetli ve kaliteli şeffaf plastikten imal edilmiş olmalıdır. Bir adedi 100 mt uzunluğa tekabül etmelidir.Eni en az 45 mm olmaldır. Piyasada satılan kaliteli ürün olmalıdır.

            10. İMZA KALEMİ: Yazı esnasında dağılma yapmayan yapıda olmalı ve ucu 1,2 mm olmalıdır. Mavi renkte mürekkep doldurulabilir özellikte olmalıdır.

            11. MAKAS (BÜYÜK): Ergonomik tasarıma sahip en az 23 cm boyutunda olmalıdır. Paslanmaz malzemeden imal büro tipi olmalıdır.

            12. MASA ÜSTÜ BANT KESİCİ: Büro tipi kullanıma uygun, para bandı haznesi kolaylıkla sökülüp takılabilir olmalıdır.

            13. PARA BANDI: Şefaf ranksiz ve kokusuz olmalıdır. Eni 1,2 mm boyu 30metre olmalıdır. Masa üsütü bant kesicide kullanmaya uygun yapıda olmalıdır.

            14. MUM TİPİ YAPIŞTIRICI: En az 43 gr ağırlığa sahip stick şeklinde olmalıdır. Raf ömrü uzun piyasada satılan kaliteli ürünlerden olmalıdır. Kağıt, keçe, karton, fotoğraf gibi malzemeleri yapıştırmada kullanılmalıdır.

            15. FOSFORLU KALEM: Yeşil ve Turucu renklerde kesik uçlu olmalıdır. Gerekli standartları taşıyan kaliteli ürün olmalıdır.

16. HP 1106 TONER :Cipli Baskı kapasitesi %5 yoğunlukta 1,000 sayfada olmalıdır. Depolama Isısı:-20 ile -40 derece arasında olmalıdır. Depolama Nemi:% 10-90 Bağlı nem oranı olmalıdır. Çalışma Isısı Aralığı: 10 ile -32,5 derece aralığında olmalıdır. Ürünler havalı poşetleri açılmamış , kapalı kutu şeklinde teslim edilir.

 

17.TK.1150 TONER : Cipli Baskı Kapasitesi: Sayfanın %5 yoğunluk oranına göre 3.000 sayfa yazdırabilmelidir. Depolama Isısı:-20 ile -40 derece arasında olmalıdır. Depolama Nemi:% 10-90 Bağlı nem oranı olmalıdır. Çalışma Isısı Aralığı: 10 ile -32,5 derece aralığında olmalıdır. Ürünler havalı poşetleri açılmamış , kapalı kutu şeklinde teslim edilir.

18. TAHTA KALEMİ: Doldurulabilir olmalı yazı sonrası silinmesi kolay olmalıdırç. mavi ve kırmızı renklerde piyasada satılan kaliteli ürünlerden olmalıdır.

19.TAHTA KALEMİ MÜREKKEBİ: 100 ml lik şişelerde sunulmalı ve kolay silinebilir olmalıdır. Kapak kısmı doldurma aparatlı olmalı mavi ve kırmızı renklerde piyasada satılan kaliteli ürün olmalıdır.

20. ZARF (A5): A5 boyutlarında. İçini göstermeyecek kalınlıkta kağıttan imal ve kapağı kendinden şeritli yapıştırıcılı olmalıdır. Yapıştırmak için sıvıya ihtiyaç duyulmamalıdır.

21. ZARF (MEKTUP TİPİ): İçini göstermeyecek kalınlıkta kağıttan imal ve beyaz rekte olmalıdır.

22. ISTAMPA MÜREKKEBİ: Mavi rente en az 50 ml lik şişelerde sunulmalıdır. Istampa kullanımı için üretilmiş olmalıdır.

23.ISTAMPA : İç kısmı sünger ve kumaş dışı metalden imal tam kapanabilir olmalıdır. Gerekli standartları taşıyan kaliteli malzeme olmalıdır.


Teklif Mektubu için tıklayınız.  meb_iys_dosyalar/21/15/757526/dosyalar/2023_12/05094018_ortaokulkirtasiyeteklifmektubu08.12.2023.pdf

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 05.12.2023 - Güncelleme: 05.12.2023 09:40 - Görüntülenme: 228
  Beğen | 0  kişi beğendi